Post by wasupsoundskilsed on Feb 11, 2022 12:08:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل منبع ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
بازی عالی، من عاشق MOBA مبتنی بر پوکمون هستم و از نحوه مدیریت آن لذت می برم. مشکل من اینه که گرفتن ارز خیلی طول میکشه. میدانم که میخواهید مردم یا پول بدهند یا آسیاب کنند، اما 20 سکه برای یک بازی 10 دقیقهای، زمانی که بیشتر پوکمونها هزاران قیمت دارند، کمی پوچ است.
این بازی خیلی باگ است.. خیلی وقت ها صفحه سیاه می شود و آیکون بارگذاری گیر می کند.. FPS ناگهانی افت می کند و چه نه... همچنین این بازی به "Enjoy" پرداخت می شود... تقریباً همه پوسته ها 40 دلار هستند.. تنسنت فقط پول میخواست و اهمیتی نمیداد که تجربهای روان به بازیکن بدهد. اما افسوس .... "پوکمون" است ... و اگر pkmn درگیر باشد ما از هر دردی عبور خواهیم کرد. لطفاً تیم توسعه دهنده... سعی کنید بازی خود را اشکال زدایی کنید. من درخواست می کنم.
Pokémon UNITE Laga skur
'considering summer transfer move for Borussia Dortmund
دقایقی از گیم پلی بازی pokemon unite برای گیمر ها - نشرین
من این بازی را دوست دارم اما نیاز به پیشرفت بیشتری دارم. فعلاً 2 ستاره می دهم. عدم ارتباط در بازی.. پیشنهاد می کنم مانند سایر MOBA ها چت دوستانه اضافه کنید. در نهایت برای تیمی که نمی داند چگونه شکست می خورد. برای برقراری ارتباط در بازی.. همچنین بازی سازی را تنظیم کنید زیرا بسیار ناعادلانه است.. گاهی اوقات شما با بازیکنان رده پایین (مبتدی) هم گروه می شوید و حتی اگر قبلاً وظیفه خود را انجام داده باشید، بازنده می شوید.
بزرگترین مشکل این است که می توانید برای قوی تر کردن پوکمون هزینه کنید. مشکل دیگر همخوانی است که طول می کشد. یک مشکل کوچک این است که برخی از پوکمون ها خیلی ضعیف هستند و استفاده از آنها را غیرممکن می کند و گاهی اوقات می توانید در 2 ضربه بمیرید.شما همچنین نمی توانید افراد را به دلیل تقلب گزارش کنید به احتمال زیاد زیرا این بازی برای بردن پول است. آخرین مشکلی که می توانم به آن فکر کنم این است که اگر تیم شما ربات داشته باشد، برنده شدن در آن دشوار است، تیم دشمن ربات دارد، پس شکست دادن غیرممکن است. مسابقه.
ژانویه رو آپدیت کن خیلی خوبه چرا، چون من باید دوباره همه فایل ها را از صفر دانلود کنم، مثل اینکه قبلاً این برنامه را نصب نکرده بودم. خیلی بی فایده است حتی اگر قبلاً برنامه را دارم. آیا می توانید این را برای به روز رسانی بعدی tencent حل کنید. من واقعا ناامید شدم
برای من، بازی کردن بسیار سرگرم کننده است. یادگیری بازی خیلی سخت نیست. اما سیستم خواستگاری رتبه بسیار وحشتناک است. معمولاً من یک هم تیمی پیدا می کنم که بازی را پرتاب می کند و من را از دست می دهد. و همچنین ثواب رتبه بد است. هزار بلیط بگیر برای چی؟ سکه را نیز در پاداش رتبه قرار دهید. این می تواند هدف برای بازیکن باشد که رتبه را کاهش دهد. بنابراین پس از پایان فصل، می توانیم پوکمون های جدیدی دریافت کنیم. چون به دست آوردن سکه بسیار سخت است. برای بدست آوردن پوکمون های جدید باید برای این بازی وقت بگذارید.
گروه استودیویی تیمی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
MOBA عالی دوست دارم هر 3-4 هفته یک پوکمون جدید منتشر شود. تنها مشکل این است که بهروزرسانیها و تغییرات تعادلی کافی برای سرگرمکردن بازی برای مدت طولانی وجود ندارد.
... pio xi a reggio united airlines italy cuore amore disegno colorare granos ... rom giochi pokemon scaricabili concessionarie nissan torino scuola librai
بازی عالی فقط ای کاش سیستم رتبه بندی کمی بهتر می شد و ای کاش ستاره ای را با یک هم تیمی afk مانند عرصه شجاعت از دست نمی دادید
معرفی بازی Pokémon Unite | بررسی و دانلود پوکمن یونیت
Pokemon Unite یکی از مورد انتظارترین بازیهای امسال برای پلتفرم موبایل بود که بالاخره در هفتهی گذشته منتشر شد.
واقعاً ناامید شدهاند، آنها باید بازی پوکمون را از نینتندو سوییچ و 3DS بسازند که همه بازیهای پوکمون آنها را برای موبایل نیز بسازند! ما همچنین به یک بازی Pokémon جهان باز برای کنسول های ps4 و ps5 نیاز داریم! این شرکت باید بازی ها را زنده کند اما تا به حال چیز خوبی ندیده است. بهترین طرح های mew & mewtwo! و داستان واقعا غذا!
این بازی واقعاً عالی است، فقط دارای تعداد زیادی باگ آزاردهنده است که آن را از بهتر شدن نسبت به آنچه که در حال حاضر است باز می دارد. یکی از آنها مشکل به روز رسانی است که من در حال حاضر با آن روبرو هستم. هر وقت بازی رو آپدیت میکنم همیشه باید دوباره نصبش کنم چون بعد از آپدیت شروع نمیشه. من فقط با یک صفحه سیاه سریع باقی مانده ام و سپس بازی از کار می افتد. لطفاً این اشکال را برطرف کنید و من به امتیاز خود یک ستاره دیگر می دهم.
به روز رسانی بازی بسیار کند است، شما بچه ها به دلیل کند بودن، بازیکنان زیادی را از دست خواهید داد. آپدیت بزرگ خوب است اما وصله های کوچک کوچک یا آپدیت های جزئی هر هفته راهی برای فعال نگه داشتن بازیکن است، تکرار همین کار هر روز و فقط برای منتظر ماندن برای "به روز رسانی عظیم" خسته کننده است و در نهایت مردم بازی را ترک خواهند کرد. .
iOS و Android. منتشر شده در اصل:7.23.2021 4:44 بعد از ظهر. پذیرندگان اولیه از پوکمون متحد شوید
سلام رفقا حالتون چطوره؟من اومدم با ویدیو واکترو بازی پوکمون یونایت و قراره تو این ویدیو باهم یاد بگیریم چطوری بازی رو شروع کنیم و چه کار ...
من عاشق این بازی هستم... برای اولین بازی. الان مطمئن نیستم، چون وقتی بازی میکنم اغلب همتیمیهایی دارم که عاشق ترولینگ، تغذیه، تسلیم شدن بعد از شروع نبرد 3 یا 4 دقیقهای هستند، حتی با وجود برد تسلیم میشوند (مثلاً 700 در مقابل 200). و وقتی من آن را گزارش کردم، پاسخ شما فقط تایید می شود. من فقط دوست دارم با "موجودی از جهان های دیگر" بازی کنم، یک بازیکن حرامزاده مزاحم. پس لطفا این را اصلاح کنید. ببخشید اگر حرف من تند است، چون از آنها ناامید شده ام. درود از دامنه کوه کلود.
iOS. برای هر کسی که هنوز این بازی را انتخاب نک.
سطح 6 تا الان، بازیکن MOBA باتجربه، کاملاً نوب می زند فقط مشکل تا الان این است که بعد از 3-5 مسابقه باید دوباره راه اندازی کنم چون "دکمه ها" و "آیکون ها" خراب می شوند یا چیزی شبیه به آن (عکس هایی از صفحه گرفته و ارسال می کنم به ایمیل و یا چیزی دیگر مکان جایگزین برای آنها بازی عالی تا کنون
بازی من حتی باز نمی شود چه برسد به بارگذاری. یک صفحه سیاه نشان داده می شود و سپس برنامه از کار می افتد. نفهمیدم چی شده من برخی از برنامه ها را حذف کردم تا مقداری فضا آزاد شود اما هنوز چیزی نیست. بازی دیروز خوب کار می کرد.
این یک بازی جدید است که من می دانم که برخی از اشکالات وجود خواهد داشت. همین الان چیزی را تجربه می کنم که خیلی خوشایند نیست. من قطع شدم زیرا دیتای موبایلم در بازی Mid مشکل دارد و وقتی چند ثانیه بعد به حالت عادی برگشت، اتصال مجدد به بازی غیرممکن است. هر بار که میخواهم بازی را دوباره وصل کنم، فقط ثابت میشود و وقتی دادههایم را میبندم، بازی به طور معمول حرکت میکند، اما وقتی دوباره سعی میکنم وصل کنم، بازی ثابت میشود. سعی می کنم بازی را ببندم و دوباره بازش کنم اما الان حتی نمی توانم وارد شوم.
Pokemon UNITE اندروید - بازی پوکمن های متحد برای اندروید.
بررسی نرم افزار Swing Rider + لینک دانلود - زینسی
Pokémon Unite: نحوه استفاده از کنترلر در iPhone و iPad
بازی سرگرم کننده است، فقط به وضوح برای کیف پول بچه ها و والدین آنها طراحی شده است. هیچ ارتباط تیمی که به این ترتیب رتبهبندی شده باشد، ضربه یا از دست نمیدهد. بزرگترین مشکل من این است که سکههای خرید پوکمون به سختی بدست میآیند، حتی اگر روزانه بازی کنید، و بلیطهایی که مازاد آنها را دریافت میکنید تا زمانی که همه اقلام را خریداری نکنید، مفید هستند، سپس این فقط برای مربی شما لوازم آرایشی است. اکثر جوایز به جای سکه، بلیط هستند، قطعاً نه p2w بلکه ptp اگر بخواهید به غیر از آنهایی که به شما می دهند، پوکمون (و دو مورد دیگر بعد از آموزش و یک ماه بازی) بخواهید.
برای سرگرمی کامل است. اگر می خواهید جدی تر بازی کنید، در یک رنکینگ، فقط زیان خواهید دید. خواستگاری نفرت انگیز است، رتبه های بالا هیچ معنایی ندارد، بازیکنان بد زیادی وجود دارد، حتی در استادی که قرار است رتبه "بهترین" باشد. اگر به اندازه کافی بازی کنید، بدون اینکه بازیکن بهتری شوید، به استادی صعود می کنید، به معنای واقعی کلمه استادانی هستند که بازی کردن را نمی دانند... شگفت انگیز است که یک سیستم رتبه بندی بر اساس elo نیست، که کارآمدترین راه برای رتبه بندی بازیکنان است. .. امیدوارم این را درست کنند
این بهترین بازی است که با آن بازی کرده ام اما یک مشکل وجود دارد، پینگ سرور بد است اما وای فای من عالی است و یک چیز وقتی در حین بازی به مکان دیگری منتقل می شوید، پینگ بدتر می شود و یک چیز جدید این است که بازی از کار افتاده است. بازی مثل اینکه سیاه میشود و سپس من را به صفحه قفل من میآورد و بعد از اینکه تلفنم را باز میکنم هنوز مشکی است، خوب است مثل اینکه هرگز اتفاق نیفتاده است، لطفاً این مشکل را اصلاح کنید.
Pokémon UNITE در بالای لیست قرار دارد پرتحرک دسته بندی برنامه ها در گوگل پلی استور امتیاز و نقدهای واقعاً خوبی دریافت کرده است. در حال حاضر,
عاشق گیم پلی، گرافیک، همه چیز! فقط خواستگاری را در رتبه و استاندارد اصلاح کنید لطفا... من اغلب با ترولرها، افک ها، تازه واردها، گاهی اوقات ربات ها جفت می شوم... از این بازی استراحت می کنم تا زمانی که خواستگاری درست شود، فقط ما را با رتبه های بالا جفت نکنید. noobs....همچنین اگر بیکار میشوید یا ترول میکنید یا کمکی نمیکنید که بازی را ناعادلانه و کسلکننده میکند، مجازاتی مانند مونتون اضافه کنید، من همچنان گزارش میدهم و مسدود میکنم، اما ترولها، afk، نوبها، رباتهایی مانند bruh بیشتر و بیشتر میشوند. بازی خوب سیستم matchmakimg بد
ecole d architecture en canada ecole architecture canada jay ...
Pokémon UNITE Laga skur
من واقعا این بازی را دوست دارم، این یک روش جدید برای بازی موبا با پوکمون است، که هر دوی آنها را دوست دارم!!! دلیل اینکه من به آن 4 از 5 می دهم این است که از این واقعیت خوشم نمی آید که نمی توانم به یک فرد تصادفی بگویم که دست از سرقت xp از جنگل بردارد. همچنین این واقعیت که باید با کلمات محدود صحبت کنم، باید به افرادی تکیه کنم که نمی دانند دارند چه می کنند. من فکر می کنم آنها باید فقط یک ویژگی برای تایپ و صحبت اضافه کنند، اما اگر فحش می دهید یا گزارش می شوید و دستگیر می شوید، امتیاز بازی جوانمردانه را از دست می دهید و بی صدا می شوید.
Pokémon UNITE Darbības spēles bvsn
دانلود Pokémon UNITE برای آیفون | اپ استور اپل اپس
Pokémon UNITE Action nzx
بازیکنان نمی توانند به خوبی ارتباط برقرار کنند. کشتنهای Zapdos و Articuno به قدری نامتعادل هستند که حتی اگر پیشتاز باشید باز هم بازنده خواهید شد. باعث می شود شما استرس داشته باشید زیرا در بازی مهارت دارید، تعداد کشته ها و امتیازهای زیادی به دست می آورید اما همچنان به دلیل عدم ارتباط در تیم بازنده می شوید. احمقانه است و من دیگر از آن لذت نمی برم.
بدترین بازی تا به حال شما می توانید دوباره با رتبه های بالاتر و افراد سطح بالاتر مطابقت داشته باشید و چگونه یک ربات می تواند در یک مسابقه رتبه بندی شرکت کند LOL. ترول ها و afk های زیادی در این بازی وجود دارد. وقت خود را تلف نکنید و بازی های دیگر را انجام دهید
واقعا بازی فوق العاده ای است، بهترین بازی سال است، اما لطفاً کاری انجام دهید که بازیکنان جدید زیر 18 سال بتوانند بدون خرید تعدادی جواهرات (یا چه چیزهایی) به دست آورند. else عالی است و می توانید با کمی تغییر تنظیمات حرفه ای باشید.
بازی قطعا پتانسیل دارد. تا کنون موفق به رسیدن به آن نشده است. 1. فاقد محتوا است. بعد از مدتی تکراری می شود. به مجوزهای بیشتری، نقشه ها و رویدادهای بیشتری نیاز دارد. 2. انباشته کردن طلا و انباشته شدن هم مشکل است. و رویدادی برای ارائه این فرصت وجود ندارد. 3. نامتعادل است. برخی از انتخاب ها بهتر از سایرین هستند و اطلاعات زیادی در مورد آمار وجود ندارد. قطعا تلاش خوبی است و می تواند به خوبی رشد کند.
لطفاً این را سرگرمکنندهتر کنید، جایی که میتوانید وارد لابی شوید که میتوانید پاتوق داشته باشید و از افراد تصادفی بخواهید که با آنها مبارزه کنند، مانند استفاده از مربیشان و نقشههای منطقه شامل آنها
من این بازی را به خصوص ویژگی حالت آفلاین را دوست دارم، اما ممکن است یک ویژگی جوی استیک ثابت یا یک سیستم ارتباطی قرار دهید؟ من این بازی را دوست دارم اما به آن سه امتیاز می دهم زیرا نمی توانم به درستی ارتباط برقرار کنم و کنترل هایم خیلی خوب نیست.
سیستم خواستگاری بسیار ضعیف حتی یک سگ از اکثر هم تیمیهای من باهوشتر است، زیرا سگها در واقع به حرف صاحبش گوش میدهند و عمل میکنند، بر خلاف اکثر هم تیمیهای من که فقط لاین، xp، آخرین ضربه را میدزدند و در نهایت به تیم دشمن غذا میدادند. به خصوص در رتبه، چگونه مردم متوجه نشدند که چگونه در خواستگاری رتبه های بالا امتیاز بگیرند؟
Defense Zone 3 HD Strategia gmis
من این بازی را دوست دارم برادر در گذشته من این بازی را مانند یک میمون دوست نداشتم که همه شبیه به جنگجو هستند، اما وقتی این omg را امتحان می کنم، پوکمون های فوق العاده بامزه ای وجود دارد و اکنون آن را دوست دارم
بازی خیلی خوب است اما مسئله اصلی این است که هیچ سیستم میکروفونی در لابی وجود ندارد (نه در حین بازی) بنابراین ما نمی توانیم در لابی ارتباط برقرار کنیم و نمی توانیم برای بازی بعدی خود در آپدیت بعدی استراتژی ایجاد کنیم. لطفا سعی کنید میکروفون و بلندگو را در لابی اضافه کنید
چه کار کردین! بهروزرسانی کریسمس شما ارتباط من با بازی شما را خراب کرده است، قبلاً خوب بود، اما هر بازی زنده ای که بازی میکنم، در نهایت با تاخیر مواجه میشوم و دائماً دوباره وصل میشوم، بنابراین دیگر نمیتوانم بازی کنم، لطفاً اصلاح کنید! با این حال می گویم که بازی سرگرم کننده است و اگر مشکلات اتصال نبود، من همچنان بازی می کردم و هنوز هم توصیه می کنم آن را بررسی کنید، بسیار ساده است و مطمئن هستم که از آن لذت خواهید برد، فقط نیاز به جامعه گرایی بیشتری دارد. محتوا اما من مطمئن هستم که آنها به موقع توسعه خواهند یافت
Pokemon Unit) جدیدترین عنوان در سری پوکمن است که توسط کمپانی نینتندو برای سوییچ، اندروید و iOS نیز در دسترس قرار گرفت.
Pokémon UNITE: Team up and take down the opposition in Pokémon's first 5-on-5 strategic team battle game! Join Trainers from around the world as they head
در مجموع این یک بازی واقعا لذت بخش است. این به شما می آموزد که چگونه گام به گام بازی کنید، یادگیری آسان و کنترل های اولیه. تنها مشکلی که من شخصا دارم این است که بازی من بعد از هر بازی خراب می شود. من به ندرت نتایج پایان بازی را می بینم. عملکرد حمله خودکار کمی آزار دهنده است. وقتی سعی می کنم به دشمنم حمله کنم، گاهی اوقات به جای آن به پوکمون های تصادفی حمله می کند. غیر از این من واقعا عاشق این بازی هستم. به همین دلیل است که به جای 5 به آن 3 ستاره دادم.