Post by wasupsoundskilsed on Feb 11, 2022 12:14:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Shooter 2022 version ▞▞▞
Hra začala zábavně a měla slušnou grafiku, ale hra neustále zamrzala a měla velký problém se systémem odměn, jako kdybyste nikdy nevydělali dost mincí, abyste získali dobré lodě, a nejlepší loď stojí 50,00 $, což je b.s. po 3 dnech hraní, díky dosažení 10. bosse, hra přestala být zábavná a nepřekonatelná, pokud jste si nekoupili upgrady...a s největší pravděpodobností tuto hru odinstalujete...sečteno a podtrženo, neztrácejte čas na této hře.
Zůstal jsem na 1 úrovni
Špatná kvalita hry
Snadné použití s vedením ven i pro mladší hráče, takže se snadno přizpůsobí
😎
Pěkné 👍
Pokaždé, když dokončím první úroveň, vrátí mě to zpět do první vlny. Pořád hraju a přemýšlím, že možná musím pokračovat, ale je to doslova nemožné. Hraji tyto 3 vlny znovu a znovu a znovu, ale nikdy se to nezaregistruje a nemůžu ani hrát za první úroveň
Hra stále opakuje stejnou úroveň stále dokola, kvůli této závadě není možné dokončit úplně první úroveň. Tato hra je zcela nehratelná.
Plno reklam
Ankit
HAWK: Airplane Space games Žaid. automat. hbr
Ne tak rychlé stahování nejsem spokojený
Je to skvělá hra, kterou hraji...
Skvělé jsou opravdu pro děti, snažte se to vylepšit
Právě jsem to nainstaloval a zatím v pohodě. Teď je to trochu snadné, ale jak jsem řekl, právě jsem si to nainstaloval 😄 miluji to!
Pěkné, ale příliš snadné a velmi nudné
to jo
Proč hra ebd. Samozřejmě je zde upozornění „již brzy“, což je frustrující! 3D
Super duper
Šťastné hraní hry galaxt Glory.
Galaxy Shooter Arcade vhq
Pěkný
Hra je v pořádku, ale když se snažíte získat další loď sledováním reklam, nikdy je nezískáte. Podívejte se na 25 reklam na loď a nic než příjmy z reklamy v kapsách vývojářů
णहणबधूडबझछसैः
Tato hra je osm
Tato hra je velmi napínavá
Nelze se dostat přes první úroveň, po zabití bosse se stále vrací na vlnu 1
Galaxy Shooter Arcade fuz
Ok ok mlok ; )
dobrá grafika dobrá všechno, ale při hraní se letadlo pohybuje směrem, kde klikáte, je potřeba sundat
Zábavná hra, reklamy se po úrovni 7 promění v P.I.T.A
Výborná hra, líbí se mi. Skvělá grafika a velmi náročná.
Bylo to ue
Hra se mi opravdu líbila. Obchod nefunguje, takže jsem znovu nainstaloval, abych to zkusil opravit, ztratil jsem všechno. 0 zákaznická podpora. Příliš zabugované
Líbí se mi pozadí a vesmírná střílečka a je to zábava
Studna
U isu lalu ise ieoe
RAHUL
Je to dobrá hra, ale je tu velký problém Je potřeba upgradovat, protože jsem prošel všemi úrovněmi a mám spoustu zlatých mincí, ale když jsem se snažil koupit nové letadlo, ukazuje se Musíte získat 252 hvězdiček MÁM 292 hvězdiček Stále mohu nekupujte nová stíhací letadla 🙁🙁☹ 🤬
Vítejte
Zatím nezkoušeno
Moje dítě miluje tuto hru 😂😂😂 a hraje ji 2 hodiny
Je to fakt dobrá hra 👍 👍
Opravdu hra plýtvání časem, snažím se dokončit úroveň 1, zabere mi to 1 hodinu nic se nestalo všechno se opakuje znovu a znovu 😡😡🤬
Na základě reklamy, ale reklamy poskytují velmi nízké odměny
Začalo to gd bt, pak se hra začala lepit, takže jsem ji smazal
Skvělá hra.... Musí hrát pro diváky, ale pomohlo by to, kdyby byly ještě další posilovače
ŠPATNÝ
Super
Připomíná mi to, že Bůh mi stále musí ukázat, že musí zničit mé nepřátele! Místo aby je uklidňoval! Pokud je nepobízí, aby zasahovali do mého osobního prostoru, abych je zničil? Nemám s tím problém, pokud mě podporuje! Zvlášť, když je to proti jeho slovu! Přemýšlel jsem o další možnosti, že je zmocňuje, aby povzbudili zlo do mého života. V zájmu gayfriendly ženy, kterou využívají policisté, se mi zdá, že mě to postaví na špatnou stranu zákona!