Post by wasupsoundskilsed on Feb 11, 2022 12:18:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno sve hakiranje ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Ako napravite ovu igru pogledom na oči (poput Silent hunter 4), bit će to sjajna igra. Dajte nam i izvanmrežni način rada. Lijepa grafika
Trebali biste dodati kampanju ili način igre u pješčaniku gdje možete vježbati svoje vještine i način za izradu karata.
izgleda kao da je igra napravljena 2012. godine i objavili su je sada da je grafika tako loša. ok, to je dobro i možete li učiniti kontrole malo slobodnima kao da kretanje nije tip koji mi je poznat. i možete li učiniti stvarna torpeda koja su ispaljena iz neprijatelja ili mene vidljivima izgleda kao da je glavno torpedo nevidljivo, a drugo torpedo vidljivo čudno.
Dobra igra!
Podmornica je stealth ratni alat. Nije VAŠA obična topli stroj. Igra bi se trebala temeljiti na strategiji. Nije uobičajena igra za masovno pucanje.
Molimo dodajte nove karte i nove načine igre jer je stalno igranje na istoj karti dosadno.....
otpad. karta je mala. samo dodajte podmornice u svijet bojnih brodova
Volim ovu igru, jedini pravi problem je što morate potrošiti puno novca ako želite nadograditi i unaprijediti svoj sub.
Nisam baš impresioniran. Kontrole nisu bile dovoljno brze da odgovore. Smatra se da je igra dosadna.
Sviđa mi se ideja ove igre. Tražio sam ovu (vrstu) jer su uglavnom igre ratni brodovi. Hvala što razmišljate izvan okvira.
do sljedećeg desetljeća vaša će igra biti top u play storeu, ali morate dati mnogo ažuriranja igri jer ima mnogo bugova
Prilično zabavno, ali algoritam za Quick Match stvarno treba fino ugađati. Na primjer, ja sam u čamcu Tier 1 na razini 7, svi ostali članovi odreda su razine 1, protiv momčadi koja uključuje skipera razine 50 u čamcu Tier 2 na razini 45. To je donekle jednostrano utakmica, ali prilično je zabavno kada su momčadi izjednačene
Sustav nadogradnje za pretplatnike je stvarno neugodan, morate zaraditi nacrte iz sanduka za plijen i tada postoji šansa da nećete uspjeti nadograditi. da ne spominjem da su neke od podmornica i do 170 dolara za kupnju. u nekoliko slučajeva da biste došli do boljih besplatnih pretplatnika morate nabaviti plaćenu podmornicu (klasa 688 da biste dobili Ohio i Virginia). da ova igra ima bolji sustav za nadogradnje i zaradu subova bilo bi puno bolje. Nema problema sa sustavom rangiranja i bilo bi lijepo da postoji još nekoliko karata.
Nije loše za brzi ubojicu vremena, ali igrivosti se može dodati više dinamike.
Igra sada isključuje moj tablet svaki put kad me pogodi torpedo. Također sam pokušao pomaknuti svoju grafiku na najnižu postavku. Potpuno novi S4 Tab. Dat će novu ocjenu ako se popravi.
Stvarno sam volio igru. Nakon što sam izgubio profil tri puta? Neću gledati reklame i igrati se cijelo to vrijeme kako bih dobio još jednu podmornicu u Virginiji! Sve to vrijeme uzalud. Iskreno, volio bih da mi se to vrijeme vratilo. Sretno vam bilo s ovim idiotima! Vraćam se na sat u Ohiju. Sviđa mi se igra, ali programeri ne pružaju podršku za nju. Još uvijek je prilično cool, ali nije kao što je bilo niti bi moglo biti. Bilo je to kao 3D šah. Sada morate imati visoku toleranciju za BS. 🙏 ⚜️🇺🇸
s nekoliko bugova i niskom brzinom kadrova napravi to s ultra grafikom kao što je asphalt 8, ali ova igra je zanimljiva zapravo volim i ovisan sam iz nekih razloga...
Dvije riječi: nereagirajuće kontrole. Kontrole igre su haptička veza s igrom. Ako to ne shvatite kako treba, igra nikad nije zabavna. Timovi su uvijek novi, sastavljeni od botova i stranaca, tako da nema stvarne odgovornosti za članove vašeg tima. Ova igra izgleda kao fakultetski projekt, koji je netko dovršio noć prije nego što je trebao. Ideja je dobra, izvedba zaslužuje F-.
Zarazna, sjajna grafika i realistična igra!!
Previše buke sonar ne pali tako na podmornici stalno to je samo u filmovima nije realistično ni na koji način oblik ili oblik Proveo sam 8 godina na podmornici, vi dečki morate puno učiniti da ovo bude realno
jako dobro sviđa mi se do sada ALI cijene su visoke 100 i 55 eura za sub u mobilnoj igri ajde to je ludo skupo spusti ih dolje imat ćeš bolje rezultate ,sjeti se zlatnog pravila tip je DAJ malo & ti vratit će se zauzvrat. 🤔PS treba klanove ili timove thxs...
To je bilo sve dok niste ispustili nove baze u prilično pristojnoj igri. doduše, trebali ste nove stvari za napraviti. ali sada su mečevi na jednoj strani koristeći tier 3 i 4 uglavnom sam još uvijek. Tier 2 subs.baze trebaju maksimalno podmornice za izvođenje misija imale su dvije baze budući da ažuriranje ne može učiniti.što si uopće mislio da trebaš balansirati ovdje sada mislim da bih trebao ukloniti.plavi otisci su daleko od tvojih sanduka su tako jeftini Dobivam boju torpeda i ambleme.većim dijelom smeće.ako se ova igra nastavi, na kraju ću deinstalirati
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Δράση flda
EDIT: 141 USD za podmornicu je prevara, gladan novca je bolji opis. Bila je ovo lijepa sjajna utakmica. Samo mi se ne sviđa da je premija gotovo 4 dolara za tjedan dana, to je smiješno. Kupio bih da je 2-3 dolara. Također možda uključite neke misije u kojima morate trčati duboko i tiho, a ne samo pvp.
Igra se dosta ruši
Igra je definitivno TOP!
Igra je super, ali teška. Nadogradnje je preteško da se oslanjate na zlato i ključeve. Prilozi kao što su torpeda, moduli, nacrti, zašto jednostavno ne možemo koristiti srebro da kupimo ono što želimo umjesto da se oslanjamo na kontejnere? Također mrzim sustav zahtjeva za prijateljstvo koji mora koristiti kodove. Kada igrate s nekim s kim se želite povezati, kako znati njegove kodove ako ga više nikada ne vidite? Trebali bismo samo moći dodirnuti njihovo korisničko ime i vidjeti njihov profil. I DM bi bilo lijepo!!
Igra se dobro, ali treba novac za kupnju bilo čega. Podmornica također nema puno izbora. Molimo vas da proučite više o podmornici
2. Nakon što sam dobio vaš odgovor, vjerujem da lažete, jer ako odmah odem kupiti vaša stranica radi savršeno tako da nije problem s mrežom. 1.Nakon nadogradnje igra je postala idiotska između igre te se isključite s poslužitelja. Prvi ispaljen projektil čak i nakon pravilnog nišana ne pogađa metu. Izračun bodova r nenormalan od 20 će doseći 90 čak i da niti jedan član tima ne bude oštećen. Najviše iritantno se uvijek iznova bilježi s poslužitelja
Zabavno i još nisam morao ništa platiti za nadogradnju ili slično
Dobra igra. Potrebno je ažuriranje grafike i pokušajte to učiniti stvarnim jer će s 2-3 torpeda podmornica potonuti, što nije točno.
Tank Hero アーケード hrt
Doslovno tako jebeno dosadna samo vožnja uokolo snimajući neprijatelja i podmornica dolazi niotkuda i puca u vas i potrebno je sat vremena da se ponovno učita, ali za njih su to 2 sekunde, ali imajte na umu da su grafika i brzina stvarno točne pa dajem 3 zvjezdice i molimo neka može ići na površinu vode
Općenito, odlična igra, ali želio bih predložiti dodavanje jedne japanske podmornice visokog stupnja, klase I-400
Ozbiljno sjajna igra! tako mi je drago što sam pronašao ovaj skriveni dragulj. Već sam preporučio ovu igru 3 prijatelja. Nadam se da ćete ovu igru objaviti na iPhoneu kako bismo ja i moj prijatelj mogli igrati zajedno
To je igra za više igrača i pucačina od trećeg lica. To je masovna igra za više igrača. Ova igra je dala mnoga uzbuđenja tijekom igranja. Ova igra je igre s visokim eksplozivom i moćnim oružjem.
Konačno, igre koje shvate kako treba, stavljaju igru na prvo mjesto, a ne novac, tako da mi neće smetati da potrošim svoj novac na put do kontrole kontrole su sjajne igre. IĆI
Sjajna igra, grafika jasna i logična, ali morate poraditi na kontrolama, inače odlična igra...
U igri su stotine hakera. Matchmaking je potpuno pokvaren. Nakon nekoliko dana igranja, bit ćete usklađeni s višim razinama igrača gdje ćete biti nemilosrdno poraženi. Mnoge nagrade jednostavno nestanu. Igra je napravljena samo za plaćene igrače. Koja utakmica ima ligu koja traje 2 dana? Programer čak ni ne odgovara na više e-poruka. Potrošio svoj novac.
Prednosti: 1. Grafika je odlična. 2. Cjelokupno iskustvo igre je još uvijek prekrasno. Protiv: 1. Užasan sustav podudaranja. Zašto bi se 30 lvl Tier III sub uvijek upario s lvl 45 (max lvl) Tier IV čudovištem? 2. Puno varalica. 3. Njihov sustav za prijavu varalica/lošeg ponašanja uopće nije. 4. Skočni prozor za ažuriranje pojavit će se s vremena na vrijeme, unatoč tome što sam već na najnovijoj verziji, i ne može se zatvoriti bez ponovnog pokretanja igre. Ponekad se to dogodi čak i usred utakmice.
Sjajna igra, voli grafiku i igranje, ali treba modernije podmornice poput klase borei!
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Toiminta bld
Igra je zabavna, ali nakon otvaranja bezbrojnih kontejnera, gotovo svi su epski, čini se da su uvijek iste stvari koje dobivate. Mislim da polovica prikazanih stavki niti ne postoji u igri.
Htio bih mu dati 5 zvjezdica. Ali da budemo realni, torpeda koje su ispalili protivnici mi ne možemo braniti. U stvarnosti nam mogu nedostajati torpeda pomicanjem gore ili dolje i još mnogo načina da ih se riješimo. Zato učinite to što je prije moguće. I natjeraj me da ti dam 5 zvjezdica.
Razočaran nakon novog ažuriranja, toliko oglasa nakon oglasa. Niste li zadovoljni igrom koja je već puna reklama!? Povećanje nagrada - oglasi! Besplatni sanduci - oglasi! Rerolling misije - oglasi! Ponovno kotrljanje sanduka za rangiranje - oglasi! Sada dodajete oglase nakon bitke!? Nemojte reći "nije obavezno, možete kupiti u aplikaciji", dosadilo mi je slušati isti BS od tolikog broja programera danas. Završio sam, deinstalirano!
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Δράση flda
Dobra igra, bilo bi bolje da nema gotovo konstantnih problema sa serverom