Post by wasupsoundskilsed on Feb 11, 2022 12:24:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju zlato ▞▞▞
▞▞▞ My Cooking: Chef Fever Games 2022 version ▞▞▞
Molim te reci mi.... kako koristiti tortu.... molim te 🎂🎂🎂🎂🎂
Volio sam igrati ovu igru. Međutim, igra ne ide dalje zbog nedostatka kupaca. Zašto biste napravili igru koja ima manje kupaca? a da bismo nastavili moramo kupovati kupce novcem? u 3. restoranu, hrana kada se kucne za kuhanje je tako teško dodirnuti.zapinje se tijekom tapkanja..deinstaliranje😬
Japan drugi restoran je vrlo težak. 😢
isprva sam stvarno uživao u ovoj igri, ali došlo je do točke u kojoj uopće nisam mogao pobijediti razine, stalno mi je nedostajalo da ih završim. čini se kao mehaničar koji će vas natjerati da kupite pojačanja, tako da ne mogu preporučiti ovu igru
Ovo mi je drugi put da instaliram ovu igru i stalno staje, pogotovo usred igre, pa ću je deinstalirati i pokušati ponovno za nekoliko dana! Stvarno se sviđa igra!
Dao bih mu 5 zvjezdica. Ali, kada idete na doublecooine, to ne radi. I. Također na sushi (mislim) i neće se učitati. Gotovo za deinstaliranje! Također, nema načina da ih kontaktirate. Protraćio sam puno vremena i novca na ovu igru, jer ne mogu igrati dalje. Odlučio probati još jednom. Kupio sam neke predmete na rasprodaji i nisam dobio svojih 300 dijamanata. Stavite kontakt tipku u svoju igru. Kupio sam novo računalo i zaboravio na ovaj problem.
Vrlo blizu deinstaliranja ove igre, uživao sam u njoj, ali sada se stalno smrzava i nikad ne sprema pa kupim više opreme za kuhanje, a zatim je moram ponovno kupiti. Osim toga, prijavljen sam na Facebook, pa bi li sigurno trebao zadržati svoje razine?
Frustrirajuće, stalno se smrzava, a kupnje su u dolarima!
U početku sam uživao u igri, ali u četvrtom restoranu postalo je previše smiješno, cijena za kupnju stvari bila je tako skupa i jedino što ste dobili malu nagradu se ne zbraja.
Do sada bih igru ocijenio s 5 zvjezdica jer nije bilo oglasa, ali ako uđem dalje u igru i ima puno oglasa, ocijenio bih igru s 3 zvjezdice.
Uživao sam do večeras. Svidjela mi se svaka nova razina i ažurirani artikli u svakom restoranu. Napravio sam prave kupnje tijekom svog kratkog vremena igranja (neke razine se ne mogu završiti bez pojačanja i dodatnih dragulja). Moj jedini problem sada je što sam dostigao završetak razine 5 (restoran za pizzu/tjesteninu), i nema ničeg drugog! Upravo sam napravio 2 kupnje kako bih završio ovu razinu i čim to učinim i osvojim razinu kako bih prešao na sljedeći restoran.. IGRA ZAVRŠAVA! NEMA VIŠE RESTORANA. Želim povrat novca!
My Cooking: Chef Fever Games আর্কেড cit
Cheerleader Champion Dance Off Simulácie tsvn
Jadno! Skinuo sam ovu igru i stvarno mi se svidjela, ali kada sam stigao na Tajland igrao sam do 25. razine i dok sam pokušavao otključati zadnjih pet razina, sve razine za Tajland uključujući 25 razina koje sam igrao nestale su u zraku, čekao sam danima da vidim ako će se zapravo vratiti sama od sebe, bezuspješno, čuo sam za nadogradnju i nadao sam se da će, ako je nadogradim, možda kvar u igri biti ispravljen i dalje ništa, kakav gubitak vremena i podataka
Ma cuisine Arcade nica
Igra je nevjerojatna, ali moj problem s njom je što sam ostavio telefon i igra se ugasila kad sam je ponovo otvorio sav moj prethodni napredak je nestao😠😠😠
Dajem samo 3 zvjezdice igra je laka i teška
već sam osvojio sve restorane, ali sam zapeo u restoranu 3rd Italy i pisalo je "uskoro". molim te otvori. ova igra je jako zabavna!! i bilo je lako pobijediti.
Volim igrati ovu igru.ali nakon nekog restorana igra je zaglavila.ne znam nakon ažuriranja stavki se ne pomiču, zalijepi se samo u tanjure.sada sam u 4. restoranu
Igra se jako zaglavila
Isprva je bilo zabavno, ali onda kada dođete u drugi restoran i malo biste se pokvarili u tom, izgubit ćete zadnji restoran i sav svoj napredak koji ste napravili prije.😡
to je dobra igra, ali kada ste brži od same igre, ona ima tendenciju da se smrzne uspori i isključi...
Lijepa igra ali... PUNO zaostaje!! što otežava prolazak razina.
imate neku grešku nakon nadogradnje aplikacije. niz izazova ne radi. trebalo bi da razina događaja dobije niz, ali razina događaja ostane na razini na kojoj sam već dobio 3 zvjezdice (i ključ).
To je sjajna igra. Ali kvarovi su dosadni. Osjećam da je tako popravljeno pa nećemo napredovati tako brzo..Ali to mi je najbrži način da deinstaliram ovu igru..Molim te popravi
Ova igra je bila dobra ali nakon Rusije nema više razina..jel ovo kraj igre ili što?? Njegovo prikazivanje sljedeće razine dolazi uskoro, ali već tjedan dana nema sljedeće razine.
Uživanje u igri, do određene razine, kad god pokušam ući u nju, vraća me na početak razine 1. Deinstalirao sam je i preuzeo, ali se još uvijek događa. Vrlo iritantno
zabavna i zarazna igra, ali nadogradnje su skupe
Ma cuisine Arcade nica
Volite sve začine koje dodajete odrescima. To me tjera na odrezak i čašu vina. To drži moj stari mozak budnim. Hvala!
Ova igra je zabavna, ali kada dođem do razine pizze, neke razine ne rade, igra se smrzava i nastavljam ponovno pokretati aplikaciju, čak mi se telefon i dalje zamrzava kada otvorim neke određene razine
Vrlo lijepa igra. svidio mi se svaki dio igre. igra je stvarno nevjerojatna. ali bez pojačivača igra je stvarno teška. ali i igra je stvarno ugodna
Zašto se igra ne može igrati na mom telefonu... Kao da se samo počinje učitavati i onda se vraća na moj početni zaslon...
Pa da vidimo jesam li upravo kupio dragulje u vrijednosti od 5 dolara, morao sam zatvoriti telefon, vratiti se u igru i magično to nije spasilo moj napredak niti moju kupnju. Ovo mi se dogodilo dva puta s ovom igrom tako da neću igrati više. Oh i prije nego što netko pita pokušao sam izvršiti restauraciju igre i još uvijek nije pokazalo što sam kupio.
U početku je bilo sjajno, ali postaje jako teško i čini gotovo nemogućim daljnje kretanje u igri
Stvarno se sviđa igra. Moglo bi biti bolje unutar prvog tjedna morao sam deinstalirati jer mi se smrznuo
Zapeo sam na razini pizze. Igra ne radi nakon ažuriranja jutros. Dat će ocjene nakon što se popravi. Popravljeno je, ali izgubljen je otok. Prošao sam razinu pizze, ali igra se zamrzne i nestane
NE VOLIM da vam se govori što da nadogradite. Ovo bi trebao biti izbor IGRAČA. Također ne daje misteriozne darove, samo vam stalno govori da pustite video
Sviđa mi se ova igra, ali kad sam bio u pizzeriji, ne mogu ciljati ovu fazu 29-30 jer morate koristiti booster da biste pobijedili u toj fazi. Tako tužno jer mi treba još dijamanata da kupim pojačivač. Zaista ga je teško zaraditi
Dnevni zadatak ne radi ispravno ne dobivam nikakve nagrade kao prije i prevaren sam na razinama koje sam prošao izvrši ažuriranje, molim, volim igrati ovu igru, ali ima klinč, popravi
Za mene je to vrlo iskustvena igra, ali evo nekoliko ispravaka za pupoljke, molim da to popravi i dajem samo 2 ⭐⭐ za nju.
Za nove značajke u restoranu ramena nije dobro prošao igru, molim potvrdu
Bilo je riješeno... Volim ovaj!
Zapravo nisam igrao, ali pri prvom pokušaju primijetio sam pogrešku u kucanju u igri. Bilo je to na 3. ili 4. tutorialu kada smo učili kuhati sljedeći recept. "A sad, prijeđimo na druga jela!"
Jako sam razočaran što je ova igra poništila neka od mojih postignuća vrativši me u restoran koji sam završio plus opremu u novom.
To je super cool igra. Ali razlog zašto sam dao tri zvjezdice je taj što igra nema različite namirnice, već samo iste namirnice. Molimo riješite ovaj problem što je prije moguće.
Bila bi sjajna igra da me igra nije nastavila vraćati na nivo koji sam završio..... Prolazio sam nivo iznova, iznova i iznova.... 😢