Post by wasupsoundskilsed on Feb 11, 2022 12:27:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Aplikacja Zajebista. Dzieje się. Polecam!
Narazie jest ok
Bardzo zabawne. Wojna pancerników, rozgrywka 6 na 6. Świetna gra. Po ostatniej aktualizacji zaczął się zawieszać i glitch. Zamykam aplikację. Proszę napraw.
Myślę, że ogólnie gra jest dobra. Podoba mi się sterowanie i grafika. Chciałbym tylko, żeby twój statek był więcej broni i personalizacji.
Przyzwoite wrażenia z gry, ale między przesunięciem p2p a brakiem funkcji znajomych / oddziałów / klanów nie mogę szczerze powiedzieć, że jest powyżej 3 ...
Dobrze
Gra jest fajna tylko mi braki podwodne
Pacific Warships: Naval PvP Akció mby
Ta gra jest fantastyczna, ale jest kilka rzeczy, które powstrzymały mnie przed przyznaniem 5 gwiazdek. Mam również prośbę o umożliwienie graczom gry ze znajomymi w meczu w nowej aktualizacji. Zwiększ także nagrody. Myślę, że nie chcecie słuchać opinii ludzi, więc dlaczego daliście opcję opinii . Spróbuj zrozumieć, co gracze próbują powiedzieć
Jestem na poziomie 61, po ostatniej aktualizacji otrzymuję mniej złota na koncie premium, a ulepszenia są zbyt drogie. Mam nadzieję, że posłuchasz swoich klientów i naprawdę niesprawiedliwe jest drożeć grę po tym, jak zdobędziesz wystarczającą liczbę graczy. Chociaż wydaję około 30 euro na ulepszenia, myślę, że zostawię cię z powodu twojego głodu pieniędzy.
Blown Away: First Try არკადული ogf
Nie jest źle .... możesz uzyskać niesamowite mecze. Ale wolę grać w marynarkę War Thunder, jeśli mam więcej wolnego czasu. Ale jeśli się spieszysz, zagraj w to, zajmie to 5 minut
Spoko grafika ładnie plynnosc gry dobra
Jest okej
Świetna gra, ale muszą dodać łatwy sposób wysyłania zaproszeń do znajomych do znajomych. Wysyłanie próśb do przypadkowych osób jest naprawdę łatwe, ale chciałem zagrać ze znajomym, którego mam irl, a wciąż nie znalazłem sposobu, aby wysłać im zaproszenie do znajomych.
Pacific Warships: Naval PvP Екшън qhp
Gita
uzbrojony w każdy sposób, od lol „losowego” dobierania 2 do meczu, aby przyspieszyć cię przez poziomy, więc skończysz na słabym zasilaniu i masz 2 wydać pieniądze, aby 2 miały szansę. Powtarzalny i naprawdę pozbawiony wyobraźni w stosunku do map. Jeśli spowolnisz tempo wyrównywania poziomu kapitana, powiedzmy o 1/5 stawki, a może dodasz kilka map specjalnie dla kapitanów powyżej poziomu 150, aby zapobiec ich spłaszczeniu, ponieważ staje się to trudne 2znajdź mecze, gdy wszyscy przestaną się nudzić. opcja umieszczenia.
Naprawdę uwielbiam grafikę , rozgrywkę , a także futurystyczne statki , ale może być coś więcej niż tylko uchwycenie beconu , takiego jak TDM i tryb solo ( bezpłatny dla wszystkich ) i może skrócić czas regeneracji biletów i dać więcej kredytów za każdą bitwę , ponieważ codzienne zadania zniknęły, naprawdę trudno jest zarobić kredyty i coraz bardziej opłaca się wygrać grę 😟. Zacząłbym grać ponownie, gdyby nadeszła jakakolwiek z poniższych zmian. Dziękuję Ci.
fajna gra
Aktualizacja: gra jest jeszcze lepsza niż wcześniej od moich ostatnich komentarzy, dobrze zrobiony zespół, ale teraz mam "usługi Google Play" zatrzymujące/awarię gry, używałem wielu emulatorów próbujących naprawić ten problem, ale nadal się to utrzymuje, nadal nie ma systemu raportowania dla oszustów np. wskaż i kliknij jeden.
Chociaż gra jest atrakcyjna wizualnie, a balans dobierania graczy jest uczciwy, niedawna aktualizacja przepustki bitewnej wraz z usunięciem nagród w postaci złota skutecznie stawia grę za zaporą. Jestem pewien, że do tej pory wielu niedawnych recenzentów podziela ten sentyment. Chociaż jest zrozumiałe, że „finansowanie” jest uzasadnionym powodem, aby gra działała i działała, umieszczenie głównej waluty w grze za paywallem nie jest mądrym posunięciem.
Gra jest ogólnie dobra, ale jest jeden problem. Mam świetne połączenie internetowe w bitwie, a moja gra nagle się zawiesza, przez co wszystko, co zarobiłem w bitwie, znika. Rozwiąż ten problem w celu sprawdzenia 5*. Grafika jest dobra, sterowanie jest dobre, po prostu napraw problem z zawieszaniem się bitwy. Nawiasem mówiąc, kiedy próbowałem odzyskać moją starą grę, która miała zarówno ulepszoną Syberię, jak i Constelltian II, nie mogłem jej odzyskać i ciężko nad nią pracowałem, grafika, którą próbowałem obniżyć, ale nie działała. Ok dziękuję
Dobrze. Więc ta gra jest fajna. Ale jest strasznie opóźniony i glitchy. Ponadto ta gra jest w 100% 3* grą typu pay to win. My, wolni gracze, nie możemy dostać nic dobrego. Ponadto, po prostu zaktualizujcie tę grę, aby uzyskać więcej opcji dla CIEBIE, aby uzyskać od nas więcej pieniędzy na oszustwa. Zaktualizuj grę dla darmowych graczy, a ja ocenię 5 gwiazdek.
jak na razie gra jest fajna, ale jest oszust lub haker, który może strzelić raz, by zabić nawet największy statek ... oni po prostu używają taniego krążownika, jak może jednym strzałem zabić pancernik i zniszczyć wszystkich, to nie ma sensu ... mam nadzieję programista może dodać raport o oszustach w ustawieniach lub coś takiego i zbanować ich ... mam ocenę 2 gwiazdki z powodu hakera / oszusta.
Gram od kilku miesięcy i do tej pory uwielbiam tę grę i gram w nią prawie każdej nocy przez godzinę lub dwie. ciągle dodają nowe funkcje/statki, co jest miłe. Jedna rzecz jest w ostatnich komunikatach o lotniskowcach. Są DUŻO nadmiernie zasilane. Albo należy zmniejszyć ich zasięg o połowę, albo znacznie zmniejszyć obrażenia. Pomyśl, że to trochę ekstremalne, gdy 2-3 ataki na prawie w pełni zaktualizowany pancernik IV poziomu toną mnie, gdy lotniskowiec znajduje się na skraju mapy bez szans na dotarcie do niego na czas lub prawie bez obrony przed atakami z powietrza. Nawet bombowce z lotniskowca zrzuciły tylko 2 torpedy w porównaniu z 5, co sprawiłoby, że sytuacja byłaby o wiele bardziej wyrównana. Jeśli jest drużyna 2 na 1, równie dobrze możesz po prostu zrezygnować, ponieważ nie będziesz miał szans.
Teraz otwiera się dobrze, ale nie mogę uzyskać żadnych bitew. Mam dość szybkie połączenie.
Więc grałem w tę grę przez kilka miesięcy i nie zapłaciłem za nic, tak, niektórzy ludzie chcą płacić i narzekać, kiedy możesz po prostu grindować, aby dostać to, czego potrzebujesz, jeśli płacisz po prostu bardzo leniwy w mojej opinii
Uwielbiam tę grę, moja jedyna skarga to żetony za bitwy, które dostajesz od 5 do 6, jeśli zapłacisz, a kiedy się skończą, nie możesz grać godzinami, wy deweloperzy powinni to naprawić, można by pomyśleć, że chcą, abym pozostał na wydawaniu pieniędzy
Tak jak nie mogłem się doczekać kupna Jowisza, był zbyt drogi, kiedy porównałem go z innymi statkami, które odblokowałem, gdy osiągnąłem poziom 34. Zmartwiłem się, czy twórcy mogą trochę obniżyć cenę w tej chwili mam tylko 707,995 i naprawdę nie mogłem się doczekać zdobycia statku?
To dobra gra z dobrym dopasowaniem, ale sterowanie jest do bani! Tak trudno jest je kontrolować, ponieważ odwrócenie się od skały zajęło mi 3 minuty... Proszę to naprawić
jest super. szybkie rozgryfki i te zajefajne minki haha ;-) polecam
gra jest świetna, ale nie mogę się już zalogować, nie wiem, dlaczego się nie otwiera, to cieszyło, że wyczyściłem całą pamięć podręczną i wyczyściłem przeglądarkę, nawet nie uruchomiłem ponownie bez zmian.
dlaczego nie mogetworzyc mega kontenera poge o wymaganego czasu?
Zajebista gra, bardzo ona mi się podoba.
Sterowanie jest złe, celowanie trudne, walka na daleki dystans jest gorsza, sterowanie bronią trudne, większość koncepcji to po prostu szczęście i ucieczka.Czy naprawdę tak źle nie graj tego.
Dodaj język polski a tak to gra spoko
Po osiągnięciu najwyższego poziomu robi się nudno. Żadnych nowych statków, żadnych nowych scenariuszy, nowych dronów, żadnych nowych technologii. Robi się nudno. Z drugiej strony, prawie wszyscy grają w tę grę za darmo. Ale tylko dlatego, że wszystkie zakupy są idiotycznie drogie. I mam na myśli GŁUPIO! Ponieważ jednak wszyscy grają za darmo, sprowadza się to do statków, którymi zdecydujesz się grać i twoich umiejętności. To jedyny powód, dla którego dałem temu 3 gwiazdki.
Bardzo fajna i przyjemna gra. Jednak mam właściciela strony do robienia w, garażu, za danie mawiania na kupno za pieniądze, pieniądze na ograniczenie do minimum. Skrzynki być dostępne dla wszystkich odstępie czasowym: maksymalna co tydzień, średnia akcja 3 dni i mała 3 razy dziennie. Co do samej samej rozgrywki dodajcie możliwość grania z przyjaciółmi w tak zwanymi plutonie, lepsze komunikowanie się z sojusznikami oznaczania wrogiego celu do bazy sojusznikom więcej trybów np kariera i więcej mapa
Rzeczywiście bardzo fajna gra. To zajmuje trochę czasu, ale nie możesz wydawać pieniędzy i dobrze sobie radzić. Mija czas bardzo szybko i jest bardzo zabawny! 👌👍🤘❤.
Gra bardzo fajna polecam
Fajna gra da 5 w późniejszym czasie, kiedy zobaczę kilka ulepszeń, chciałbym wiedzieć, co moje bronie mogą zrobić przed ich użyciem. Niższy koszt aktualizacji statków Kredyt jest trudny do zdobycia ... to fajna gra, nie psuj jej nie każdy może iść na premium...
Dobra rozgrywka i świetna grafika, jedynym minusem jest to, że wygrana może być trochę płatna
To smutne, że musisz dać płatnym graczom ogromną przewagę nad wolnymi graczami. Wasze mapy są źle zaprojektowane do bitew. Zagram ponownie, gdy dowiesz się o fair play.
Gra jest zabugowana, jak mówili inni. Mam 5G i świetne połączenie. Nie mam tego problemu w innych grach. Ta gra nie może wyjść z samouczka sterowania, ale z ciekawości załadowałem ją na swój tablet i miałem dokładnie ten sam problem, wyobraź sobie to. Nie mogę ci powiedzieć o grze, nigdy nie zajdziesz tak daleko, ale jeśli nie możesz pobrać gry i zagrać w nią w szybkim Internecie, istnieje poważny problem.
Cały czas odkąd gram przeciwnicy wygrywają za każdym razem. Nie ma równych. Ile razy bym nie zagral moja drużyna przegra
Problem rozwiązany daje 5*. Gra naprawdę bardzo wietna tylko malo statków, bardzo malo statków. Grywalność wspaniała, bitwa, sterowanie realizacją. Polecam.
Jest ok
PACIFIC WARSHIPS: Морское ПвП Экшен bjwt
Dobra gra!
Lubię wszystkie części gry, z wyjątkiem jednej, której uzyskanie tokena zajmuje dużo godzin, proszę o naprawę