Post by etsautropwolfnylp on Mar 8, 2022 20:01:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats σημεία γεννήτριας ▞▞▞
▞▞▞ She Sees Red - Interactive Thriller 2022 version ▞▞▞
She Sees Red - Interactive Thriller Sarguzasht zthk
Τόσο μικρή ιστορία που είναι τόσο κακή
Μέχρι στιγμής μέχρι στιγμής
Φοβερο
Λατρεύω τις διαδραστικές ταινίες. Μακάρι να ήταν περισσότερα. Αυτό το «παιχνίδι» είναι υπέροχο, χωρίς προβλήματα. Μακάρι να υπήρχε περισσότερος χρόνος για να πάρω μια απόφαση.
Πολλά σφάλματα
Ήμουν εντυπωσιασμένος. Το παιχνίδι είναι καλό αν και αναρωτιέμαι πόσο καιρό το γύρισες όλο; Αυτό είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και το έργο στέφθηκε με επιτυχία. Σας ευχαριστώ για αυτό το αριστούργημα
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά η εφαρμογή android είναι λίγο ασταθής. Ακόμη και όταν παίζετε εκτός σύνδεσης, το παιχνίδι δεν είναι ομαλό.
Απροσδόκητες πλοκές. Έξυπνο και σασπένς.
Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό.
Angelo and Deemon Macəra vqzp
Υπέροχη υποκριτική. Υπέροχο παιχνίδι. Ευχαριστώ.
Η ιδέα είναι υπέροχη. Η εκτέλεση όχι τόσο. Τα σταθερά παγώματα και οι βρόχοι εμποδίζουν το πέρασμα της τρίτης σκηνής. Είναι ντροπή
Η ιδέα είναι πρωτότυπη, είναι εξαιρετικά διασκεδαστική, καλά μελετημένη πλοκή είναι πολύ πολύ καλή, το προτείνω σε κανέναν
παγώνει στο πρώτο κεφάλαιο δεν λειτουργεί
Εξαιρετικό παιχνίδι!
Καλό παιχνίδι αλλά η ιστορία είναι πολύ μικρή. Θα υπάρξει άλλη συνέχεια; Θα ήταν ωραίο αν υπάρχει και είμαι διατεθειμένος να πληρώσω γι' αυτό.
She Sees Red - Interactive Thriller Aventură gdxx
Ήταν υπέροχο, 3 φορές μέχρι στιγμής ακόμα νέες σκηνές. Είναι υπέροχο για να σκοτώνεις χρόνο.
Ωραία ιδέα, απαίσια απαίσια γραφή. Η ιστορία δεν έχει νόημα. Οι επιλογές είναι λίγες.
Δεκάρα. Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά επική ιστορία... Ανυπομονώ να δω το όλο θέμα να εξελίσσεται!
Επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια, αλλά βίντεο αντί για κράτηση. Καλή υποκριτική και ενδιάμεση ιστορία.
Φοβερό.....παιχνίδι βασισμένο στην ιστορία...μου αρέσει .....
Πολύ μικρό. Μακάρι να μπορούσε να είναι περισσότερο
Είναι απίστευτο
Πολύ φοβερό.
Ωραίο παιχνίδι. Πολύ Ρεαλιστικό. Το αγαπώ. 💖
Φοβερο! Θα ήθελα να παίξω περισσότερα παρόμοια παιχνίδια!
Καλός
She Sees Red - Interactive Thriller ماجراجویی nwc
She Sees Red - Interactive Thriller एडवेंचर mjme
Το λατρεύω
Απόλαυσα αυτό το παιχνίδι. Κάντε περισσότερα παιχνίδια
Хорошая игра, но довольно короткая.
Πολύ καλή διαδραστική ταινία!
Χρειάζεστε περισσότερες ιστορίες aka ghost
Άσκοπο και σύντομο και δεν αξίζει να πληρωθεί.
Λατρεύω τις λεπτομέρειες και την αφήγηση σε αυτό το διαδραστικό μυθιστόρημα! Είναι απίστευτο, νιώθεις άπταιστα όταν κάνεις επιλογές, οι καρδιές χτυπάνε καθώς προσπαθείς να καταλάβεις την ιστορία. Δύσκολο να διαλέξεις ποιος είναι με το μέρος που είσαι, σαν να θέλεις να σε πιάσουν αλλά μετά δεν το κάνεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, επιτέλους μια πολύ καλή, γραπτή οπτική/διαδραστική ιστορία!
She Sees Red - Interactive Thriller Авантуристичке ivwv
Πολύ ευχάριστο FMV, με εξαιρετική δράση και υποκριτική. Ανυπομονώ για άλλα παιχνίδια ^^
Θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά συνολικά αξίζει να το παίξετε