Post by etsautropwolfnylp on Mar 8, 2022 20:07:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú primogem hack ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
A (többszöri) letöltés után azt írja, hogy az alkalmazás leállt.
Élvezem a játékot. A problémám az, hogy problémáim vannak a játék betöltésével. Csak rosszabb lett. Eltávolítottam, majd újratelepítettem a játékot, de ez nem segített. Jelenleg nem tudok belépni a játékba. Betöltődik a térkép képernyőjére, de az ikonomban lévő kép üres, a képernyő pedig lefagyott. Van valami segítség erre a problémára? Nagy sebességű internetkapcsolaton vagyok, és egyik játékomnak sincs problémája, csak a legjobb barátokkal.
Ez egy szórakoztató és szórakoztató játék. Jó elfoglalni az idejét, miközben továbbra is szórakozik. Könnyű szintet lépni, kulcsokat és hasonlókat szerezni.
A játék jó móka, de most hirtelen azt mondja, hogy nem tudok mit csinálni az alkalmazás frissítése nélkül...... Ami jó lenne.. Ha lenne frissítés. De nincs, és most lejátszhatatlanná vált az alkalmazás.
Imádom ezt a játékot, bárcsak abbahagyná, hogy kirúgjon a játékból?! Még mindig kirúgnak a játékból, bárcsak az alkalmazás kapcsolatba lépne velem!!!☹️
Ez a játék lehetővé teszi számomra, hogy szünetet tartsak MINDEN, amit csinálok. Különben soha nem tartok szünetet. Köszönöm a csodálatos figyelemelterelést. Teljesen szeretem ezt a játékot.
Nagyon jó kis játék,már évek óta játszom vele
😊😊🥰🥰
Perfekt. Vannak olyan pályák amiken nehezen lehet túljutni de végig lehet szerintem. Nem értem az egy csillagos véleményeket.Ki lehet nyitni az epic fiendeket is!!!
Ez a játék szuper addiktív és szórakoztató. A folyamatos fejlesztések vásárlása miatt azonban nem adok rá 5-öt. Tudom, hogy így keresnek pénzt, és nem bánom, hogy fizetek *valamit* a játékért. De a két csomag, amit vásároltam, nem volt elég kifizetődő ahhoz, hogy még többet akarjak vásárolni.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Fritidsspill hxy
Ez egy aranyos játék, de túl egyszerű. Tetszett, ahogy a csigák felnyögtek, amikor eltalálták!
Csodálatos játék, de némi módosításra szorul.Például sokkal igazságosabb lenne, ha VIP státuszt kapnak vásárlások vagy eredmények révén, ha az óra csak játék közben vagy az alkalmazásban számol vissza. Nem tisztességes, hogy például 6 óra VIP státuszt kapunk, és elvárjuk, hogy 6 órát egyből játszani, hogy kihasználhassuk. Az alkalmazás bezárása után az órának le kell számolnia, a VIP-idő fennmaradó része pedig továbbra is elérhető, ha újra megnyitják.
Minden idők kedvencem
A játék jó, de lefagy a játék közepén, és ma 01/15/22-én azt mondja, hogy frissítsem, és nem engedi játszani még akkor sem, ha a játék már a legújabb verzióban van.
Hirtelen megváltozott, így nem látom az egyes hibák különleges képességeit játék közben. Valóban szükségtelenül frusztrálóvá teszi a játékmenetet. Nagyon boldogtalan és nem érdekel most a játék.
Jó és szórakoztató szórakoztató játék, amely elfoglalja Önt, mint egy utazás
Mindent szeretek ebben a játékban az aranyos lények miatt, és a gyönyörű színek soha nem unalmas idők játék közben *FRISSÍTÉS* Hé, NEM ÉRTÉKELÉM, HOGY A JÁTÉKOM AZONNAL TÖRTÉNIK, AMIKOR AZT A (NAGYON KEMÉNY SZINTET) AZONNAL LEGYŐZEM 286, AMI KÖZEL KÖZEL A 3000 SZINTET 286. Ex300 😠😬😬😬😬 FRISSÍTS EZEK A HÓEMBEREK ŐRÜLT HÜLYÉK, MERT A HÓ PUHA, EZÉRT KÖNNYEN KELL MEGSZABADULNI TŐLE ROSSZABBAK, MINT A TŰZGÖRÖK Én vagyok a csillagok 4.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Casual kaq
szép
Én szeretem!!
Haver, nagyon klassz! Annyira biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan játék, amelyre a barátom soha nem fog ránézni. De ha ez elég férfias lenne neki, akkor kiakadna. A hirdetések nem túlzások. Nyomják az eladásokat, de a cuccok vásárlása nem túl drága, és tényleg nem kell semmit sem vásárolnia. Azt hiszem, csak arról van szó, hogy mennyire megszállottan hajlandó engedni magunkat a nyúllyukba. Annyira összefonódsz a karakterekkel és azokkal, hogy mindegyikük milyen különleges erőkkel bír, hogy nehéz elkerülni a kísértést.
Ez egy másik módja a mérkőzés 3 játékának! Tetszik. Gyorsan eszembe jut az első lépés után, ha elfelejtem, hogy ez nem olyan, mint a többi meccs 3 meccsén. Nem szeretem a non-stop vásárlási igényt, pályakezdést, pálya befejezését vagy bukását. Folyamatosan az „arcomba” tolják. Rámenős, rámenős, rámenős, hogy megvásárolja, vásárolja, vásárolja meg a játék áruit. (Minden játéknak ugyanaz a taktikája – csak más eszközök – ez aranyrudak, gyémántok és kulcsok. Az aranyrudak plusz 5 lépést adnak.)
Best Fiends - Jeux de match 3 Grand public ebh
Vicces, hogy amikor ránézek az ördög definíciójára, az azt mondja, hogy egy gonosz szellem vagy démon, egy gonosz vagy kegyetlen ember... Elmagyaráznád? Ez egy kicsit sötét ennek a játéknak a stílusához. Csak azt hittem, hogy ez zavaró egy ilyen játéknál
remek szórakozás az első 40-50 szinten, nem túl igényes a pénzemre. jelenleg a 83. szinten van, és 40 virágra van szüksége, és a játék soha nem tesz 40 virágot, hogy sokkal kevesebbet vegyen fel ahhoz, hogy 3 legyen egymás mellett. továbbá a szükséges elemek nem hullanak celláról cellára, mint a többire, amire nincs szükséged.Nem bánom, hogy küldök néhány dollárt a játék támogatására, de ez a játék szégyentelen!
Jó forma
Rec Room - Play with friends! Авантуристичке pboa
360-as szinten voltam, de a rendszer ragaszkodott hozzá, hogy frissítsem, törölnöm kellett a játékot, mert nem volt más lehetőség, a játék nehéz továbblépni, amikor frissítés volt
Ez egy nagyon addiktív játék, egyes szintek nagyon könnyűek, vannak, amelyek nehézkesek, az egyetlen dolog, amit szerettem volna, ha más lenne, az az, hogy sokkal gyorsabban növelheted néhány kis szörny erejét.
jó
Imàdom nagyon🥰
Szia. Imádom a játékot eddig, és nagyon kihívásokkal teli pályákkal találkoztam. Készíthetsz egy 2-es csatornát, amely megmutatja nekünk, hogy a 2. hogyan verte meg a kemény szinteket? Ezenkívül nagyon nehéz aranyrudat bevinni ide, ami növeli a kihívást. Btw szó szerint 0,5, 1,0 százalék az esély, azt hiszem, 2 eléri a főnyereményt a nyereménykeréken. Csak egyszer ütöttem meg, így nem, ez nem lehetetlen, de u kell 2b rendkívül szerencsés 2 ütni, ami egyáltalán nem szórakoztató. Igazából kicsit bosszantó 🙄. Remélem, válaszol 2 erre az értékelésre. Viszlát
A játék eltávolítása. Maga a játék jó. Az én marhám abból származik, hogy pénzt költök, hogy VIP-t kapjak három órára, és az idő továbbra is telik anélkül, hogy játszanának. Talán 15 percet játszottam érdemes a vásárlás után. Amikor újra elkezdtem játszani, lejárt a három órám. Nem bánnám, HA a fejlesztők megjegyeznék, hogy még ha nem is játszol, az időzítő visszaszámlálás futni fog. Kicsit úgy érzem magam, mintha kiszakítottak volna.
Imádom.
Ez az alkalmazás kiábrándító. Szórakoztatónak indult, de az első pályák után ez lehetővé teszi, hogy ne tudj átmenni egy pályán anélkül, hogy ne kelljen egy csomó aranyrudat vásárolni az extra lépésekhez. Nem léphet át olyan szintet, amelyhez 100 epret kell szereznie, ha még csak közel sem adnak 100 epret a megadott számú próbálkozáson belül. Totál balhé.
Ez a játék sokáig szórakoztató volt. Naponta játszottam, és még versenyeztem is a párommal, hogy ki tud a legmesszebb jutni és a legtöbb karakterrel. Tippeket és trükköket adtunk egymásnak a szintek legyőzéséhez, és a szinteket fokozatosan nehezebb volt játszani. Tetszett a kihívás. Végül régi kalap lett, és a kihívások túl nehézkessé váltak egy-két nap alatt, így végül eltávolítottam. De ha újra tudnék kezdeni az elejéről, biztosan újra letölteném.
100 nagyon nehéz 2 hónapja nem tudom megcsinálni!!!!
esküszöm, esküszöm. Komolyan olyan mohó lett. Az új szintek aranyat vagy betegeket igényelnek. Ne költsön el egy vagyont a szintek átjutására. Ez egy csapda!
Mindig is szerettem ezt a játékot. Kihívás minden szinten átjutni „arany” vásárlása nélkül.
Best Fiends Εύκολα pqhh
Best Fiends - Match 3 Puzzles Jocuri obișnuite wqel
Már nem olyan jó. A nehéz és nagyon nehéz szintek miatt, mindig csak ugyanazokkal a lényekkel lehet játszani. Teljesen elveszett a változatosság. Van olyan rovar amit még soha nem használtam
Aranyos, szórakoztató, de a 100. szint környékén kell költeni egy kicsit a fejlődéshez. Nem olyan drága, mint a többi játék, amivel játszottam, az állandó költési ajánlatok kissé bosszantóak.