Post by etsautropwolfnylp on Mar 8, 2022 20:13:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
A játék jó, de a játékom megállt a 40-es szinten? Van még szinted, vagy van 2. része ennek a játéknak? Kérlek válaszolj
Szép játék, nagyon szeretem, de a ráta gyors legyen, ha lehetséges, amikor az ügyfél ételért jön
Elkészültem a hamburgerrel, a fagylalttal és a kehab lebel.. szeretném, ha más bolt is nyitva lenne
A játék remek, de eddig nem találtam módot arra, hogyan fejleszthetném a góljaim dekorációját... Mert szándékomban állt minden boltban frissíteni az összes dekorációt, de ez a cél miért nem mozdult el egy kicsit ... Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan kell csinálni.. Hogy ki tudjam nyitni a kávézót?
Szép megszálló játék. Eltartja a gondolatait más dolgoktól.
Jó játék, imádom ❤
Jó volt játszani, és nagyon élveztem a tehetséges étteremben főzni, ez vicces volt. Mehet bele pizza🍕🍩
A játék nagyon élvezetes a linkelésemhez, de egy kicsit lassú. Remélem nektek is tetszik
A legrosszabb játék nem tud 11-es szinten játszani, amikor 11-et fogok játszani, mivel kicsit nehéz, és kevés időbe telik befejezni. De 687 érmét csináltam, majd 10 másodperc volt hátra, elmentem hamburgert adni, az idő hozzáadásával visszamentem, aztán azt mondta, hogy laza(im out) Milyen ember .hogy ez lehetséges 10 másodperc maradt ok ez csalás vedd el azokat .plz 😭🙏🙅🙅😬😠😡😡😡😬😬😠😠😤😤
hogyan lehet kinyitni a kávéház szintet és a pizza szintet?
Jó szórakozás, de nagyon lassú
Ez egy nagyon szórakoztató hűvös és pihentető főzős játék!!!! SZERETEM!!!
nem tudom frissíteni a dolgokat magával a pénzzel.
Miért nem tudtam folytatni ebben a játékban a 15. szinten?
Nagyon jó szórakoztató játék játszani és tanulni
Nagyon édes játék volt, de amikor másképp főzök, mint a hamburger
Nagyon jó játék
Cooking Talent - Restaurant fever Stratégie uauz
a 20-as szint még nem tiszta, mégis 100%-ot adtam rá, van valami probléma, és segíts nekem tisztázni
Nagyon szeretem ezt a játékot, nem láttam, imádom
Cooking Talent - Restaurant fever உத்தி iesz
Cooking Talent - Restaurant fever Estrategia jdg
Cooking Talent - Restaurant fever Strategické hyl
ez egy nagyon érdekes játék és nagyon tetszett, de az a helyzet, hogy hamarosan frissítened kell, mert függő vagyok...
Szeretem a főzési játékokat, de a minőség miatt ezt 4-re értékelem
tetszik a játék! Ha offline vagy, továbbra is lejátszhatod ezt. Remélem, ez a játék nem igényel internetkapcsolatot a távoli szinten, mert nincs stabil internetkapcsolatom.
Cooking Talent - Restaurant fever Strateegia qar
ez nagyon szép játék!!!
szép, de túl sok hozzá
Nos, mivel a pizza és a kávé nem oldja fel a zárolást, eltávolítom
A játék nagyszerű, csak túl sok reklám van benne
Sonic 4™ Episode I ארקייד ebz
Túl sok hirdetés
Szép, de ha nincs hely a telefonodon, nem tudod letölteni.😑😑😑😑
Folyamatosan frissítek, és nem kapok három csillagot, miért. pls dolgozz rajta
Nem lehet 3-as szintre frissíteni...nagyon bosszantó
Az addiktív. Annyira jó, hogy találok egy olyan játékot, amelyet offline is játszhat, és amely minőségi
Tetszett a játék, de nem értem, hogy mi alapján fejezik be a játékot, az idő vagy a vásárlók száma alapján
Jó, de az árak nem jók
A 14. szakaszban vagyok, így 3 percet adtak a játékra, így nem is fejezem be azt a 3 percet, amit adtak, és azt mondják, hogy elvesztettem a hátralévő 1 percet, szóval nem tudom, hogy ez így működik, vagy az én játékom, kérlek javítsd ki. azért, mert nem is tudom befejezni a játékot a következő szintre, mivel a játék élvezetes
néha nem megy! mint ma reggel bekapcsoltam a fület, és visszaállt az elejére. máskor csak visszamegy és bezárja magát. múlt éjjel a 6. szinten voltam, és ma reggel elölről játszottam az egészet!
Ez egy szép és kényelmes játék. Tudom, hogy nagyon fog tetszeni😊😊😊😍
Lehet, hogy jó játék, de az ügyfelek lassú kiszolgálására
Próbáld ki a nio lng install sa cp nio..ky mdyo nmi mn nga alkalmazást..ezért adok 1 csillagot😀
nem tudod megtenni, mert a costomers sáv másodpercek alatt lemegy. valódi pénzen kell vásárolnia, hogy meglegyen, amire szüksége van. Ezenkívül 100 dollárt kell fizetnie csak azért, hogy 40 000 érmét kapjon a játékban. ez hülyeség.
Ez a játék nagyon szép. Az izgalmam napról napra növekszik, nem tudok unatkozni, amikor játszom, ez egy nagyon jó játék. De a kávé és a pizza rész nincs nyitva😔😔
Szép, de mindig újra kell töltened az elveszett energiádat, és ez nem tetszik. Kérjük, változtassa meg
Nagyon könnyű főzni
Rossz grafika.. 5-6 alkalommal húzni kell az elemeket a kiszolgáláshoz.. időpocsékolás
Jó játékok, szeretem
Szép játék, de túl gyors
Tapasztalom, milyen gyorsabb
köszönöm.. A feleségemnek tetszik ez a játék..
Nagyon szép játék, imádtam, mert sok bolt van benne
nagyszerű játék, de belefáradtam a következő szintekre való várakozásba 😫🙅
Szórakoztató és izgalmas főzős játék számomra 👍