Post by etsautropwolfnylp on Mar 8, 2022 20:38:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Idle Barber Shop Tycoon - Game 2022 version ▞▞▞
Мене не цікавить вимушена лінійна історія чи це сюжет. Оновлення матеріалів одразу стає нудним без перегляду реклами та оплати.
насолоджувався грою поки що! Передісторія дійсно додала грі глибини і робить її відмінною від інших неактивних ігор, хороша графіка та приємні комедійні розмови/вирази обличчя. ЛЮБЛЮ опцію придушення ЛГБТК. Хоча деякі пропозиції 1. Прогрес гри не можна скинути !?! Навіть видалення не допомагає, якщо вже підключено до ігрового центру. 2. Вузьке місце в касирі та анімації розмови клієнта: незалежно від того, скільки стільців у вас є, буде використовуватися лише 1, оскільки він був обмежений 1 касиром.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulação pfyc
Гра зависає та відображається чорним на моєму екрані, будь ласка, виправте цю проблему, показуючи чорний на моєму екрані та білий та виганяйте мене, будь ласка, виправте цю проблему
Застряг на 700 повторах не може рухатися вперед, він заморожений
Баг. Ігра просить мене інвестувати в рекламу, але я зробив це швидше і гра просто замовляється і я нічого не можу зробити.
Мила гра, але занадто коротка. Я досяг максимального рівня за 3 дні. Крім того, я не можу купити останнє оновлення бороди, тому що мені потрібно більше репутації, але я маю МАКС репутацію! Навіщо робити останнє оновлення недосяжним? Насправді не варто тих 12 доларів, які я скинув через відсутність реклами, оскільки гра зараз. Сподіваюся, незабаром це буде виправлено та розширено. Я хотів би отримати більше ніж 3 дні ігрового процесу.
Добре гра, без серйозних помилок, пристойна графіка, мила історія. Але, як і більшість неактивних ігор, вона дійсно створена для того, щоб змусити вас дивитися тисячу рекламних оголошень за дуже невелику компенсацію. І незалежно від того, скільки мільярдів доларів я вкладаю в оновлення, мій дохід залишається незмінним уже кілька тижнів. Не кидайте свої реальні гроші в цю гру. Це вам нічого не дасть.
Розвиток ігор дуже повільний, оскільки це робить репутацію, щоб розвивати історію будь-якої будівлі чи реальної гри. Поки ви чекаєте, поки зміцниться репутація, вам нічого не залишається, як сидіти і дивитися на екран. За винятком надзвичайно повільної гри, гра в порядку, не було жодних проблем із її запуском чи будь-яких помилок. Просто хотілося б, щоб їм було чим зайнятися, дивлячись на екран, особливо в грі магната.
Я ставлю цьому 3 зірки, ігровий процес хороший, але все одно є помилка, коли вирізка помпадур стає вирізкою Man Bun. Виправте це, кожна деталь у цій грі важлива
Завжди false, коли доступна нова глава. Коли я натискаю його, залишається приблизно 5-10% до наступного рівня досвіду. Крім цього, добре
EPHEMERAL -MINIATURE GARDEN- Macera Oyunları mlxh
Гра дивовижна і дуже весела... лише 2 проблеми, які я виявив, це перегляд відео про золоті камені, а потім не отримання дорогоцінних каменів.... потім, коли ви намагаєтеся виконати завдання, але воно не реєструється, оскільки ви його завершили .
Спочатку все добре, але в міру того, як воно продовжується, стає тільки гірше і нудніше, я знаю, що я не та людина, щоб критикувати на вищому рівні, я бачу, чому багатьом людям це сподобається, але я кажу зі своїх 2 Тижні в гру.
Я дуже люблю цю гру, але мені набридло чекати оновлень. Я готовий почекати ще трохи, але не знаю, скільки ще, ПОСПІШІТЬ 🥺😤 Сьогодні 18 грудня 2021 року, і я все ще чекаю нового вмісту, який мені цікаво скільки ще мені ще чекати, мій останній огляд був 20.07.2021, тобто 4 місяці тому, я обережно граю в іншу вашу гру і досяг «кінця» цієї, так що це МОЯ ТАЛІЯ ЧАС ГРАТИ СВОЮ ГРУ
Гра була добре куплена, щоб пропустити рекламу, але я думаю, що минуло понад 7 місяців або більше, і я більше не можу прогресувати, гра каже, чекайте наступного оновлення, щоб прогресувати, і НІ оновлень. Що відбувається. Взяв мої гроші і не хочу реінвестувати їх назад у гру. Це як вилучення грошей. SMH
Чудова гра, але я буду на максимумі на місяці. Сподіваюся, оновлення вже в дорозі.
Чудова гра, але зараз є помилка, коли з якоїсь причини обидва мої працівники просто стоять, нічого не роблячи, а клієнти розлютуються і йдуть, мені доводиться поміняти своїх працівників, щоб вони переїхали, але Майк Фрешкат все одно був би заморожений
Idle Barber Shop Tycoon - Game سیمولیشن qbz
Занадто нудно.і багато реклами
Дає вам найгірший підручник і не дає вам абсолютно ніякої допомоги, що робити.
Єдина моя скарга полягає в тому, що має бути спосіб заробити дорогоцінні камені, не дивлячись реклами. Можливо, раз на сім днів або близько того хтось із VIP-стрижок (VIH? Very Important Haircut) міг би прийти і запросити стрижку з коротшим часом очікування, щоб отримати зазначену зачіску, і якщо ви вчасно дасте їй її, ви отримаєте кілька дорогоцінних каменів. Просто ідея.
Мертва гра. Немає оновлень понад рік
П’ЯТЬ ЗІРОК. Хоча з тих пір, як мій Майк Фрешкат досяг 55-го рівня, рекламні ролики, які я терпів до цього часу, припинилися, і навіть припиняли всі переваги, як мільйони та діаманти післямови! Чому?! [Редагувати] Швидше за все, це річ оператора, менша пропускна здатність через перегляд багатьох рекламних роликів, які коштують купи даних у фоновому режимі... Тим часом у Майка 65 стільців! Чудова гра!
Я насолоджувався цим, поки гра не зламалася, буквально нічого не могла в ній зробити, закриваю програму і відкриваю її знову, перезапускаю телефон, але нічого не працює
Єдиний спосіб отримати більше праці - це витрачати дорогоцінні камені, і єдині два способи, які я бачив, - це виконувати місії, які наразі дають мені лише 10 за кожну оргресію, і потрібно 100, щоб отримати випадкового працівника або заплатити за дорогоцінні камені. . Я просувався там, де я отримував набір кілька разів, і маю лише дві додаткові роботи та також оновлений, але з розвитком історії у мене є кілька порожніх стільців, які я не можу використовувати.Було б добре, якби були щоденні місії, щоб заробити дорогоцінні камені, а також подолати цю проблему
Це нормально ледар. Але... Проникнути через історію – це непросто. Треба довго чекати, поки репутація зміцниться, щоб прогресувати та розблокувати речі. І поки я не розблокував жодних налаштувань для магазину, просто вибрав один із 3 варіантів стільця, стилю вітрини та вішалку для гарячих рушників. Це дуже повільний нероб.
Я згоден з Ліландом. Перукарі нічого не роблять. Тому два прийоми за столом одночасно і один платний повинні краще займати шампуні. І перукарі працюють замість того, щоб писати/підмітати/висіти, поки 10 клієнтів сидять, читають і чекають. Сподіваюся, ви скоро оновите історію.
Абсолютно люблю сюжетну лінію та прогрес. Офіційно новий фаворит. Реклама не смішна. Мені також подобається прикрашати магазин так, як я хочу. Не можу дочекатися, щоб побачити, куди піде історія!
Весела гра з історією. Деякі добрі думки були внесені в цей розвиток. Команда Codigames створила ще один приємний досвід.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulasyon rrop
Я розумію, що на розробку потрібен час, але я чекав деякий час на оновлення, щоб закінчити свій магазин. Останнє оновлення було в червні для виправлення помилок...
Мені дуже подобається гра, але я досягла стелі з тим, що можу зробити. Все оновлено та максимальна репутація. Сподіваюся, буде оновлення. Кожного разу, коли я входжу в систему, я збираю все більше грошей, і коли з’явиться наступне оновлення, я буду дуже готовий оновити все і повернутися в тій же ситуації.Грав так довго і було дуже весело, але тепер, коли я закінчив усе, що я можу зробити, це дочекатися оновлення, яке, здається, не станеться надто ймовірно. Минуло близько 5 місяців з тих пір, як я все вичерпав, а нового оновлення все ще немає. Розчарований. Дуже хочеться, щоб у грі було більше.
Мені подобається Start, але коли я отримаю 300 представників і поклав килим, гра зависає, будь ласка, виправте це
Idle Barber Shop Tycoon - Jeu de commerce Simulation sgg
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulácie jnm
Коли ви отримуєте четверту людину... вони насправді нічого не роблять... можливо, через оновлення, які прискорюють стрижку волосся та бороди... як моя четверта особа просто стоїть на місці цілий день, тому що троє інших людей вже повернулися на роботу. Я думаю, якщо ви, хлопці, зможете зробити це так, щоб інші клієнти могли отримати швидше, а не одну людину, щоб зареєструватись, зробіть стійку більшою, щоб зареєструвати двох людей одночасно... те саме для виписки... Я думаю, що саме тут затримка є.
Я насолоджувався цим, поки не застряг у підручнику, який не дозволяв мені нічого робити, тому що я вже додав гроші до своєї реклами, перш ніж він сказав мені це. Довелося видалити, щоб знову грати в гру.
Я люблю цю гру! Мені подобається, що він неактивний і продовжує працювати, коли ви не граєте. Але мені також подобаються сюжетні лінії, чого немає в інших неактивних іграх.